Just nu drar ett nytt snöväder in mot landet

Det var den rubriken som man möttes av när man kom in på Aftonbladets hemsida. Men hallå vi har fått nog och tänk hur det kommer att bli i vår när allt börjar smälta! Om det nu kommer att göra det vem vet istiden är kanske på väg? Nej det får man verkligen inte hoppas!

För att liva upp stämningen när man nu ser dessa trevliga rapporter finns det ett bra sätt att liva upp vardagen nämligen MUSIK! (Är någon förvånad?) Har hittat en bra låt som gör att man ser lite ljusare på tillvaron når man inser att det är -15 och man inte vet hur man ska ta sig hem. Nämligen We The Kings cover på The Middle av Jimmy Eat World :)


Och om någon undrar så är låten inspelad för att samla in pengar till barn med leukemi och de är även ute på turné med We The Kings i spetsen. (Finns att köpa på iTunes)

Nog med "reklam" sitter nu och väntar på Kicki och Pa som ska komma över på middag vid fem. Anna kommer dock inte vara hemma tills dess då hon ska stänga på jobbet idag. Sedan ska hon öppna resten av veckan så det lär ju inte bli så mycket bloggande för hennes del.

Sedan så är det inte farligt att kommentera vi bits inte (så hårt) ;)

Ha det bäst Kramar Amanda :D

Ja, då var det gjort!

Nu har Amanda och jag köpt biljetter och bokat hotell till USA. Det känns skönt att det äntligen är gjort. Vi kommer att flyga från Arlanda tisdagen den 25/5 och tillbaka från Orlando den 25/6. Det kommer att bli en härlig månad med många nya upplevelser att se fram emot. Nu vet vi att vi har en dag ledig innan hela bröllopskarusellen börjar så att vi hinner se oss omkring lite och hinner landa innan man måste vara respektabel.

Amanda Fortsätter att gå in på olika hemsidor för amerikanska affärer och det slutar alltid med att vi sitter klistrade och säger ahh, ooo, nää gud vad snyggt! Jag undrar hur det kommer gå för oss där borta, vi får hålla hårt i slantarna här hemma så att vi kan göra så mycket som möjligt när vi är där.

En sak vi kan konstatera nu är att den här resan kommer att bli ett minne för livet!
Kramar Anna

RSS 2.0