Hej hopp

Sitter hemma och kollar på det fina vädret. Har tidigare idag varit hos Henängs och fikat med mor, Linda var fortfarande hemma när vi kom men gick efter ett tag för att hinna till skolan. När vi sitter där så ser vi att det börjar att snöa allt mer och får mindre och mindre lust att gå hem igen men tillslut var vi tvungna. Tror att det var tur för nu ser det ut att ha blivit ännu värre...

Kramar Amanda

Välkommen till våran nya blogg!

Nu sitter vi på Wayne´s coffee i Väsby centrum och har precis skapat vår gemensamma nya blogg som kommer att funka som en informationsskälla  för våra vänner. Här kommer ni att få ta del av våran galna vardag och följa med på vår resa genom livet. Hoppas att ni tycker att det är kul och att den inte avskräcker er från att träffa oss ;)

 

Efter noga diskussion har vi beslutat att göra denna blogg gemensamt för att slippa upprepning i två olika bloggar då vi nästan är som siamesiska tvillingar och gör allting tillsammans. Dessutom blir det snabbar uppdateringar.

 

Här kommer vårt första gemensamma blogginlägg:

Ja här sitter vi nu på Wayne´s och dricker te. Amanda har precis fått nålar i ryggen och jag fick den stora äran att titta på. Förstår inte att hon kan ligga där helt tyst själv skulle jag skrika som en lite bebis (Amanda skrattar och tycker att jag är en stor mes!!)

 

Jag har köpt de sista böckerna i en serie som heter house of night. Har läst de första böckerna snabbare än vad jag läser twilight och det säger en stor del.

 

Och jag(Amanda) tycker att det är bra att det bara är tre böcker kvar för då kan man börja prata med Anna igen snart :D FYI så är nålarna inte värst det är sugpropparna!!


Detta får räcka för denna gång stay tuned... Anna & Amanda


RSS 2.0