28 grader och vi har tjocktröjor...

Igår skrev vi ett långt inlägg där vi beskrev de senaste dagarna, när vi var klara och skulle lägga upp det slutade nätverket att fungera... allt vi skrivit var försvunnet. Så dagen inlägg kommer utan våra vanliga kommentarer.
I förgår ställde vi klockan på ringning vid 7 för att kunna följa det kungliga bröllopet på svt play. Vi kunde titta ett tag innan nätverket på hotellet gav upp. för att då hitta på något annat gick Amanda och jag(Anna) på bio och såg "Get him to the Greek". Filmen var riktigt bra och vi fick skratta hysteriskt mycket.
Igår Besökte jag och Amanda Universal studios och deras nya Harry Potter del. Vi stod först i 35 min för att komma in till den nya delen och sedan ytterligare 2 timmar för att åka den nya Attraktionen inne i slottet. Det var dock värt det för den liknar inget annat vi åkt förut. Att gå runt i Hogsmede kändes väldigt häftigt och de har gjort ett mycket bra jobb med detaljerna. Synd bara att det var så otroligt mycket folk och kö till allting, till och med affärerna. Helt plötsligt öppnade sig himlen och regnet öste ned samtidigt som åskan slog ned någonstans på parken. Vi bestämde då oss för att åka hem. Nästan framme vid parkeringen, där mamma och pappa stod och väntade, halkade Amanda på den vattenfyllda marken... folk runt omkring reagerade snabbt och de tog väl hand om henne. Hon landade rakt på ryggen. Efter ett tag mådde hon lite bättre så att vi sakta kunde gå mot parkeringen.
Idag har vi bytt hotell här i Orlando så att vi nu bor närmre Universal och har försökt att ta det lite lugnt så att Amanda kanske mår bra nog att försöka sig på parken en sista gång.
Här kommer bilder från bion:
Utsidan
STOR popcorn och STOR Cola. (Mtn Dew'n är bara med för storleksuppfattning)
//Anna och Amanda

Kommentarer
Postat av: Veronica

Aj, åh nej, inte ryggen Amanda! Hoppas det gick bra :(

2010-06-23 @ 00:02:18
Postat av: Frida

Hoppas ryggen känns lite bättre, j***a pölar och asfalt som ställer till det!

Ta det lite lungt och försök att njuta av dom sista dagarna i alla fall och var inte rädd att va lite slavdrivare med dom andra ;)

2010-06-23 @ 15:55:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0