Daytona Beach

Efter flera dagars shopping och gående inomhus kände vi att det var dags för ett miljöombyte. Första gången hela familjen var här besökte vi Daytona Beach och blev en favorit, därför bar det av dit igen. Mycket hade förändrats och blivit större. Nu är det dessutom sommar och högsäsong. Hela staden blomstrade och man såg den från sin rätta sida.
Här i USA har man en annan syn på bilar och miljö (suprise) här fick man köra och parkera på stranden, hela dagen för fem dollar. Sanden var fantastisk och vattnet var svalkande.
När det var dags att äta så åkte vi till Chipotle något som vi har velat göra sedan vi kom hit eftersom det är ett ställe som kommer gott rekommenderat och klassas till "ett av världens bästa burrito hak". Det var helt klart en klass för sig. Mamma stod för underhållningen under lunchen... hon rapade högt och tydligt som ekade i den inte allt för stora restaurangen, men den bjöd hon på ;)
Innan vi körde hemåt åkte vi längs kusten och tittade på alla fina hus och roliga hotell med varierande teman. När vi körde hem såg vi en vägg av regn som vi så klart skulle åka igenom... regnen var så hårt att all smuts på bilen försvann som om vi hade tvättat bilen med en högtryckstvätt. ju närmre Orlando vi kom ju mörkare blev molnen och blixtarna allt tätare. De slog ner tätt omkringos och inte lika fjånit som hemma i Sverige utan rejält, ibland kom det två blixtar från olika håll som slog ner på samma ställe.
När vi kom hem, blöta som slickade katter, såg vi fram mot att äta ananasen som vi köpt bara för att upptäcka att den var helt svart inuti :( Anna och pappa fick därför åka ut på matjakt och kom hem med färdigskuren ananas, färska jordgubbar och något så konstigt som corndogs. Vet inte riktigt hur man ska beskriva dem... en korv på pinne med ett överdrag av majsbröd. Ingen riktig smakupplevelse men de mättade.
Nu börjar klockan bli mycket här och det är dags för att sova samtidigt som ni där hemma snart ska gå upp.
Här kommer lite bilder från dagen:
Ja, den förklarar sig själv...
Anna och Amanda efter en jättevåg som tog oss vatten överhuvudet ;)
Ganska lång strand.
Far och mor svalkar sig i bakluckan.
Amanda och Anna poserar i solen.
Ha det bra så hörs vi snart igen. Tack för att kommentarer, keep em coming dudes!
//Anna och Amanda

Kommentarer
Postat av: Frida

åhhh sol och bad, jag e grymt avundsjuk

här har vi bara massa regn i cry nu

2010-06-18 @ 18:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0