Karin, här kommer bilderna från New Orleans :D

Eftersom det var dåligt internet och sedan glömska så har det inte kommi upp några bilder från New Orleans men nu kommer de äntligen. Det Bilder som finns är från French Quarters och innan regnet kom så tyvärr blev det inte så många bra bilder. Vi såg många kontraster och förfallna hus från Katrina som gjorde en berörd men det fanns inte någon möjlighet att hinna med att fota det. Man har sett flera inslag på tv men man kan inte förstå hur illa det verkligen är fortfarande om man inte sett det i verkligheten.
Här är bilderna:
Mulåsna som drar runt på turister som inte orkar gå ;) (ett område som kan liknas med gamla stan i storlek)
Spår från Mardi gras
Olika maträtter som är typiska för New Orleans ser inte lika gott ut som det är.
Tvärgata från Burbon street.
Osäkra balkonger enligt Amanda (Dessa ser dock bättre ut än endel andra...)

Kommentarer
Postat av: Frida

mmmhm ice tea :D

2010-06-12 @ 13:44:04
Postat av: Veronica

Dessa portonsstorlekar! Helt galet! Inte konstigt att turisterna inte orkar gå... Men det kanske är det som är hela affärsidén?



Fin stad!

2010-06-13 @ 14:56:41
Postat av: Karin

Vilka härliga kort. Förstår att ni har det kanon. Cecilia har kommit hem idag och var ganska glad för det. Nu är hon trött! Jag har mest jobbat på jobbet, hemma och i Cecilias trädgård. Ska nu förbereda och tömma Boxern så att minnet är helt tomt inför lördagen. Spelar in så mycket som jag får plats med. Ska till Annika och Björn på kvällen så jag låter den gå själv när vi åker (vill titta själv på allt från middagen. Kramar till er alla :) Karin o Cecilia

2010-06-16 @ 11:13:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0