Midsommar på IKEA

Idag slappade vi på hotellet med sol och bad innan ett nytt åskoväder kom in över oss. Följde ovädret på den lokala väderkanalen, det växte och växte för att sedan försvinna.
Efter lite tvättning och rena kläder satte vi oss i bilen för att åka till IKEA här i Orlando. När vi kom dit var det redan fullt med barn som hade blomsterkransar på huvudet och små grodorna sjöngs och dansades runt midsommarstången. De hade dukat upp ett fint smörgåsbord, men potatismoset och prinskorvarna smakade inte riktigt som hemma. Amerikanarna som handlade tittade med skeptiska ögon där vi satt och åt konstig mat och de få som var med hade väldigt svårt för vissa saker som till exempel en så avancerad sak som osthyvel.

Tog en liten omväg hem för att få se lite nya ställen och stannade en bit bort från hotellet för att titta om det fanns en bio där, och mycket riktigt, där lår det ett IMAX. Men alla filmer hade redan börjat. Ska försöka imorgon igen.

Tänkte bara berätta om att idag öppnades Harry Potter delen på Universal studios. Det har gjorts reklam om den sedan vi kom hit och nästan alla kanaler har haft en nedräkning och visat bilder från skådespelarnas besök. Och idag var det alltså dags för the Grand opening event. Folk hade stått och köat sedan igår för att komma först i kön och få en chans till att se Harry him self.

Här kommer lite bilder från dagen:
Nästan alla i poolen (utom proffsfotografen själv;))
Bara minuter efter den vilda dansen.
Bröllopsyra även här.
Midsommarstång
Amanda och mor
Anna och far
Anna och Amandas naglar...
Det uppdukade smörgåsbordet.
Det är inte så lätt att använda en osthyvel om man aldrig har sett en förut...

//Anna och Amanda

Kommentarer
Postat av: Frida

orka misshandla osthyveln :)

2010-06-23 @ 15:50:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0