Uppdatering från dagen

Dagen började med att hela bunten åt frukost på hotellet som vanligt och är nu mer lite av experter på Best Westerns hotell frukost. Efter en strålande start på dagen gick vi upp på hotellrummet och bokade biljetter till Universal Studios :D WEEEEEEEEEEEE!!!!! När detta var avklarat så började vi att köra runt utan något mål eller GPS. Det slutade med att vi hamnade på Florida Mall (oj oj oj) helt utan avsikt. Detta gladde inte alla lika mycket (gissa vem). När vi kom där ifrån så var Anna och Amanda båda lite fattigare men ändå rikare efter ytterligare ett besök på Hot Topic. Enligt Anna kan man aldrig få för mycket Twilight saker och enligt Amanda kan man aldrig få tillräckligt med band merchandise.

Hann efter det även med ett besök på både Friendly's och Walmart. När vi kom tillbaka till hotellet såg vi att temperaturen var uppe i 40 grader. Det var avgörandet i frågan om det skulle bli ett dopp i poolen, det var nämligen numera nödvändigt. Imorgon blir det med högsta sannolikhet det första besöket till Universal.
//Anna och Amanda

Kommentarer
Postat av: Jenny

Skönt att läsa att allt är bra med er.

Här i Stockholm märks det att bröllopet närmar sig. Det är total bröllopsyra i hela landet. TV och tidningar nämner inte så mycket annat just nu.



Helenes examen va mycket trevlig och hon överraskade mig och hennes familj med att sjunga en solosång i kyrkan under ceremonin.



Ät några timtam för mig:)

Många kramar till hela familjen

2010-06-13 @ 19:29:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0