Heldag på Kista galleria.

Kl. 13.00 kom vi fram till Kista galleria igår och gick raka vägen upp till bion för att köpa biljetter till "Last song" som vi hade bestämt oss för att se. Tjejen i kassan var rolig och hängde med på våra högklassiga skämt. Vi hade god tid på oss och lunchade italienskt. Sedan tvingade Anna in mig i provrummet på Åhléns och hittade allt för många välsittande klänningar. Den bok-tokiga Anna köpte därefter ytterligare två böcker och lurade även på mig en bok. När vi handlat böckerna tyckte vi att det var hög tid för en fikapaus och tog den på Waynes. Kaffe är gott!

När vi var klara återstod det fortfarande 90 minuter tills att bion skulle börja så vi gick runt i lite fler butiker för att fördriva tid och hamnade inne på onoff där vi hittade filmen "Närkontakt" som vi hoppas våga se på senare idag...

Last song var en bra film med mycket känslor och kommer att bli en framtida klassiker tillsammans med "Dagboken" och "A walk to remember". När vi såg den behövdes det näsdukar eftersom att hålla tårarna tillbaka var mer eller mindre omöjligt.

När bion var slut frågade jag Anna om hon inte orkade en film till? Då kom kanske världens största leende från Anna, vilket jag tolkade som ett JA. Så vi gick ut till kassan och köpte biljetter, av samma tjej, som nu skrattade ännu mer åt oss, till "Terror på Elm street".

Denna gång hade vi en timme på oss innan filmen började och vi passade på att ta en fin middag med en Cheeeeeesburgare. "Terror på Elm street" var en riktigt bra nyinspelning. När vi lämnade Kista insåg vi att totalt hade vi spenderat nio timmar där...

Vi kan helt klart rekommendera båda filmerna eftersom att de båda var bra i sina totalt skilda kategorier. Det var allt för denna gång, tack och hej cykelpedal.
P.S Nu är det bara 16 dagar kvar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0