Tiden går fort när man har mycket att göra

I veckan, i onsdags närmare bestämt så var det två år sedan Patrick gick bort och det är svårt att förstå att det har gått så långtid. Det känns som om det var några veckor sedan vi skrattade tillsammans över något löjligt. Då passade vi även på att besöka minneslunden eftersom att vi inte kommer ha möjligheten att göra det på över en månad. Minneslunden var lika vacker som vanligt med alla blommor och hälsningar, även alla människor som vistas i parken. Efteråt blev det en Pekingsoppa hos kinesen.

Igår kom Åke och Birgitte hit. De ska bo i vårt hus när vi är i USA och passa katterna. När de kom åt vi matjesill och Janssons, riktigt svensk mat! Efter maten cyklade jag(Anna) och Amanda gick ner till Infra City och hyrde två filmer (Walk the line och Trubbel i paradiset). Vi kostade också på oss en varsin Piggelin ;) När vi kom hem tittade vi på Trubbel i paradiset och den skrattade vi alla gott åt.

Nu är det inte långt kvar och resfebern gör sig till känna, nästa steg är att klättra på väggarna. Nästan allt är packat men man kommer hela tiden på mer som ska med samtidigt som man plockar ur saker som man inte behöver. Med lite tur hinner vi få ordning på allt innan 04:30 då vi beger oss till Arlanda på tisdag.

Amanda har jätteont i sitt knä nu och dessutom regnar det för fullt så nu ska vi titta på Walk the line.

Tack och hej kaffelängd!
Kramar Anna och Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0