Anna fick Jackpot!

I morse fick Anna Jackpot när hon.....

...... öppnade förpackningen med plåster. För där låg inte bara ETT Hello Kitty-plåster som hon trodde, utan TVÅ! 

 

Idag startade vi dagen med frukost på hotellet. Anna och jag valde att ta ”så-mycket-du-kan-äta” pannkakas buffé. Det gick ner två sedan tog det stopp, servitören kollade frågande på oss när vi sa att vi inte orkade mer.  

 

Idag var det en riktigt varm dag. Termometern visade på 44°C och det visade sig bara vara början på dagens värme. Ac’n i bilen orkade inte riktigt med och det var bara 6% i luftfuktighet så svetten var borta innan den började rinna.

 

Vi körde runt i vegas idag och tittade på alla hotell och affärer. Vi parkerade och gick runt lite men eftersom det var så varmt brände man fötterna genom skorna så vi satte oss i bilen igen efter att Anna hade köpt tre förpackningar med plåster.

 

Nu bar det av till Las Vegas Premium Outlets för Amanda behövde lite kläder. Hon hittade två jeansshorts och ett fint linne på PACSUN. Sedan skyndade vi oss till bilen och drack massa vatten. Nu visade termometern 46°C.

 

Tillbaka på hotellet gick vi till poolen för ett härligt svalkande dopp. Ikväll åt vi på en av hotellets restauranger som hade Mexikanskt tema. Det var riktigt gott.

 

Imorgon börjar vi första etappen mot San Diego. Vi får se hur långt vi ska köra.  

 

//Anna & Amanda

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

gillar att ni fick med en snubbe med bar överkropp på bilden också ;)

Svar: Det uppmärksammade Anna också ;)
Anna & Amanda

2012-07-10 @ 21:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0