Don’t let the bed bugs bite!

Idag är det den 4 juli och USAs nationaldag det har synts väl på vägen. Dagen började med att vi försov oss och fick skynda på för att hinna till frukosten. På frukosten fanns det en norsk och en svensk familj. 

 

Efter frukosten bar det av mot Hearst Castle vägen gick längst kusten och det var riktigt häftigt att se vågorna slå mot klipporna. Väl framme ångrade vi oss eftersom att det var så disigt och man inte kunde se något i alla fall. 

 

För att komma tillbaka till väg 101 fick vi köra igenom, över och runt alla dalar och kullar med vinrankor. Som högst var vi 1700 ft över vattnet. Kändes lite smått obehagligt med tanke på att det inte fans något staket överhuvudtaget. :s

 

Sista vägsträckan har gått mellan oljefält och gamla missionsstäder. Nu har vi stannat i en stad som heter King city. Där vi även ska övernatta för att åka till San Francisco i morgon. Vi bor på ett motel 6 som är i stort behov av uppdatering, det känns som man gått 20 år tillbaka i tiden. När man slår på lamporna på toaletten startar en galen fläkt som låter som ett proppellerplan, MYSIGT! Wifi hadde inte uppfunits i början på 90-talet så därför sitter vi på Starbucks och bloggar (synd). Vi hörs imorgon!

(Eftersom bilderna inte vill laddas upp kommer det mer imorgon)

//Anna och Amanda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0