Ett påverkat USA

Eftersom det inte ingick frukost på hotellet bestämde vi oss för att ta sovmorgon och käka brunch när vi kom fram till Pasadena. Det visade sig att det var närmre än vi trott så vi kom fram alldeles för tidigt så vi gick in på Applebee’s där vi åt brunchen. Som vanligt var det jätte gott och man blev mer än mätt. För att lyxa till det beställde vi frozen lemonade, mums! 

 

När vi satt på Applebee’s såg jag nyheten om skjutningen i Colorado och berättade genast för Anna och pappa. Eftersom vi tidigare tänkt att gå på bio tappade vi känslan för att göra det. Detta är något som har påverkat hela USA och man ser och hör om det hela tiden.

 

Efter det åkte allesammans till hotellet där vi ska bo resten av resan (bara fyra nätter kvar tiden går fort). När vi kom in tappade vi hakan hur stort det var med ett separat sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa. Det finns tv både i sov- och vardagsrummet så nu kan pappa titta på så mycket reklam han vill hela natten ;)

 

När vi burit upp allt så kände vi att ett svalkande dopp skulle vara skönt. Så klänning byttes till bikini och plums så simmade vi i vattnet. När jag blev uttråkad på att simma gick jag upp på land och hade vattengymnastik med Anna och pappa men jag fick publik bakom också men det bjuder jag på :P

 

Sen tröttnade även de andra på att bada så vi solade för att torka upp det var roligare idag då vi hittat lite böcker som vi kan läsa samtidigt. Det var också säkrare då vi köpt mer solkräm att skydda oss med. Men solen tar bra ändå så vi satt inte så långstund istället gick vi upp på rummet och kollade tv, datorn och läste. 

Ikväll lade vi ner lite extra tid på att snygga till oss och så åkte vi iväg till ett gigantiskt köpcentrum där vi sett att ett Johnny Rocket’s fanns. Det är en 50-tals inspirerad restaurang med hamburgare och milkshakes som specialitet. 

 

Efter maten gick vi och tittade på bion som fanns där och man kunde känna hur tryckt stämningen var. Det fanns även många vakter både civila och uniformerade. Säkerheten var höjd till max, vi bestämde oss för att skippa bio ikväll.

 

Nu ligger vi och slappar på hotellrummet för att ladda upp för morgondagens utflykter. 

 
 
//Anna och Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0