Hollywood, Santa Barbra och San Luis Obispo

Vi packade ihop och checkade ut från hotellet för att börja bege oss norrut. Först åkte vi till Hollywood hills för att titta på Hollywood-skylten. Vi körde slalom mellan alla fina villor och när man inte fick köra längre stannade vi och tog kort. Det kändes lite overkligt att se den i verkligheten och coolt att ha varit där. 

 

Efter att slingrat oss ner igen började vi vår resa mot San Luis Obispo där vi bestämt oss för att övernatta. På väg dit stannade vi i Santa Barbra och åt lunch på Ihop, lika gott som vanligt. 

 

Därefter gick vägen mellan stränder och berg. Häftigt att se hur fort lanskapet kan ändras, tillslut täcktes kullarna av vinrankor vilket betyder att vi kört in i California wine country. Väl framme i San Luis Obispo hittade vi ett trevligt best western hotell med en härligt varm pool som självklart testades. 

 

Bara några hundra meter från hotellet ligger flera affärer och restauranger bland annat Chipotle och Applebee’s. Det ligger även ett GIGANTISKT Forever 21 som Anna handlade ”lite” kläder på. Sen åt vi på Applebee’s och Anna fick denna gång en öl då hon kom ihåg leg. 

 

Imorgon bär det vidare norrut.

//Anna och Amanda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0