Los Angered

Idag packade vi bilen och åkte från Costa Mesa. Vi började med att åka in till Hollywood & Highland och gick på Walk of fame och gick in i Kodak theater. När vi skulle söka på adressen på GPSen ville de rätta Los Angeles till Los Angered.

 

Resten av dagen har vi letat hotell och det har varit helt omöjligt. Av någon anledning är alla hotell i hela Los Angeles fullbokade. De som har stått i receptionen på alla hotell vi har varit inne i ber om ursäkt och säger att de inte förstår vad det är frågan om. På det näst sista blev vi rekommenderade att åka till en stad som heter Fillmore. Det visade sig vara det ända sättet att få någonstans att bo på i natt så nu sitter vi här i ett trevligt hotellrum på Best Western i Fillmore med apelsinträd utanför rummet. 

 

Vägen till Fillmore är lite... speciell! Man åker nämligen på smala vägar längs bergen. När man tittade på kartan på GPSen så slingrade sig vägen som en serpentinväg i alperna. Amanda och jag uppskattade inte riktigt den vägen men pappa tyckte att vi skulle passa på att ha roligt! Mamma är nog glad att hon inte behövde åka där.

 

Imorgon har vi bokat ett hotell närmre LA.

 

//Anna & Amanda.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0