Nu är vi ÄNTLIGEN i la-la-land!

Efter mycket om och men är vi nu framme i Los Angeles. Klockan han bli 23 lokal tid. Vilket betyder att vi var vakna i 24 timmar. Efter ett tårfyllt hej då av mamma och Pastis så satte vi (Anna, Amanda och Anders) oss i taxin mot Arlanda. Där krånglade det som vanligt med att checka in men efter mycket om och men så hade vi fått både biljet och lämnat in väskorna.
Väl inne vid gaterna passade vi på att ha lite kul ;)
Och gott :P

Flygresan till Newark där vi mellanlandade gick bra om man bortser från de grinande och sparkande barnen. Vi räknade till tio tyst för att inte bli tokiga (mer än innan). Framför oss satt ett band som varit på peace & love festivalen och spelat.
 
Bytet på Newark gick smidigt och vi fick bagaget snabbt och tullen flöt på ovanligt bra. Men planet blev över en timme försenat på grund av att våra piloter var försenade från Chicago där det var flygstopp av okänd anledning.
 
Resan gick bra för utom lite turbulens och att de kändes som oändlig på grund av att vi var så trötta. Personalen var trevlig och skojfrisk vilket gjorde resan kortare.
 
När vi väl landat och fått våra väskor så fick vi vänta över en timme på våran hyrbil. Som även denna gång var en Jeep dock av annan modell.
 
Nu är det en ny dag och vi ska ut och se oss omkring i LA. //Anna och Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0