"Then everybody be surfing like California"

Efter intensiva diskussioner igår åkte vi till Farmers Market i Irvine som ligger 20 min bort from Costa Mesa. Det var tänkt att vi skulle titta på bilar med det visade sig bara vara ett par stycken bilar där så vi gick på marknaden istället. Amanda och jaf köpte en påse med blåbär som vi gick och smaskade på och sedan blev det också en påse med popcorn med en smak av karamell. 

 

Idag var det riktigt varmt så tillsammans med Tom och hans familj åkte vi till Huntington Sate Beach. Vattnet var lite kallt men efter ett tag så blev det riktigt härligt. Vi hoppade genom vågorna och njöt av att nuet. Efter ett tags solande kände vi att huden inte orkade med solen längre så familjen Nilsson började åka mot Costa Mesa.

 

Vi passade på att äta kombinerad lunch och middag på Norms som är en väldigt trevlig dinner från 1949. Vi fick så mycket god mat och det vi inte orkade äta upp tog vi med hem till hotellet. 

 

Nu ikväll möttes vi upp med Tom och hela gänget och gick till den Italienska restaurangen. Vi tog en flaska vin som vi delade på och en varsin Tiramisu. Vi hade bett om egna notor och det gick bra men hon kom även och lämnade ett kvitto med hur mycket hon ville ha i dricks. Hon ville ha 18% och vi hade lagt bara lite mindre. Typ 15. Hon kom då tillbaka och frågade om vi förstod vad uträkningen visade och då blev vi lite irriterade och plockade bort lite mer ;)

 

Imorgon ska båda familjerna gå på Disneyland tillsammans och vi har redan laddat med lite Disneylåtar på högtalare. 

 

Ha det gött!

 

 

 

//Anna & Amanda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0