Hemma igen ;)

Nu har vi kommit hem och hunnit vara hemma i en och en halv månad! Men resan hem gick helt smärtfritt och betydligt mindre turbulent. Resan hem tog ca 2 dygn eftersom vi hade flera timmars layover. När vi kom fram till Newark så fanns inte våra väskor där vilket väckte paniken inom oss, för när vi åkte från Stockholm var vi tvungna att hämta ut och sedan lämna in dem igen i Newark. Efter att ha pratat med bagage personal som övertalat oss att väskorna kommer att gå direkt till Stockholm går vi till gaten med en klump i halsen.

 

Många timmar senare kommer vi fram till Arlanda och när vi kommit igenom pass kontrollen och står vid bagage bandet kommer våra väskor som 4,5,6 i ordningen, den lättnaden var obegriplig. Planet landade 07.15 och när klockan var 07.50 satt vi i soffan. Så snabbt hade det gått med tull, väskor och få en taxi hem.

 

Väl i taxin så meddelade vi mamma att vi var på väg. När man klev ut överöstes alla av kärlek från Pastis som var helt överlycklig att få se oss igen. Ja, mamma var också glad men hon var mer lugn och hoppade inte och slickade oss i ansiktet ;)

 

Väl inne möttes vi av svensk frukost buffé vilket var ljuvligt gott! Tack snälla lilla mamma <3

 

//Anna och Amanda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0