New York, New York!

I onsdags, den 26/3, landade jag (Anna), Amanda och Jenny i New York efter en flygresa som va rejält bumpy! Vi tog en Shuttle till hotellet och checkade in. Vårt rum ligger på våning 40 och vi har en helt fantastisk utsikt över hela west side. Efter att vi hade packat upp våra saker gav vi oss ut på Times square och handlade lite på Forever 21. Eftersom vi hade haft en lång dag tog vi en tidig men ack så härlig middag på Applebee's med varsin mycket god drink. Sedan blev det till att krypa ner i sängen för att få lite efterlängtad sömn.

Idag, torsdagen den 27/3, gick vi upp vid halv 7 och åt frukost på Starbucks tillsammans med alla som skulle till jobbet. Vi tog tunnelbanan från 42 street för att bege oss till södra delarna av Manhattan. Vi gick runt Ground Zero och tittade på minnesplatsen och de två nya tornen som snart är klara. Sedan gick vi totalt bananas på Century 21. Vi spenderade totalt ca 5 timmar där och vi handlade en hel del ;)
När det va dags att fylla på med mat gick vi till T.G.I.F och mumsade på god mat och energin fylldes välbehövligt på. Därefter gick vi längs Wall street och följde vattnet till Brooklyn bridge. Det blev lite shopping till, bland annat på Pet Smart och Victoria's Secret, innan vi gav upp och åkte tunnelbanan hem. Innan vi gick upp på hotellet köpte vi varsin dricka och lite frukt som vi nu sitter på rummet och mumsar på. Efter 12 timmar ute på stan med shopping och sightseeing är vi nu rätt trötta och det ska bli väldigt skönt att få slappa på rummet. Imorgon kör vi igen, vi hörs! PS bilder kommer :)

/Anna och Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0